Doe mee aan de Show & Shine Contest!

Doe mee aan de Show & Shine Contest!

Wil jij kans maken op de titel Best of Show en jouw Amerikaan laten beoordelen door onze jury? Doe dan mee met de Show & Shine Contest.

De jury zal de auto's in de Expodome en de auto's op de showpaddocks beoordelen. Wil je meedoen, sluit dan aan in de rij voor de jury. De deelnemende auto's gaan vanaf 10:30 uur in groepen de Expodome binnen waar de auto's gepresenteerd worden aan het publiek. Om 15.00 uur zal de winnaar bekend worden gemaakt! De winnaar gaat naar huis met een mooie bokaal. Er kan worden gewonnen in de klassen:

  • Best of American Muscle
  • Best of American Vintage
  • Best of American Customizing


Zorg dat je in het bezit bent van een auto-ticket. Rondom het Expodome is op het showterrein plaats voor honderden American Rides. De eerste 750 aanmeldingen krijgen gratis parkeren en toegang tot het evenement. Deze tickets zijn reeds vergeven. Het gaat dus weer gezellig druk worden. Je kunt nog wel voor €12,- een showautoticket bestellen, dit geeft entree tot het evenement voor de Amerikaanse auto en bestuurder en een mooie plek voor uw auto op de showpaddock. Klik op de button hieronder en bestel jouw auto-ticket in de ticketshop!

Naar de ticketshop!