Trekhaak voor USA car bestellen!

Je bent hartstikke blij met je Amerikaans auto, een pick-up truck was namelijk net wat je nodig had. Maar omdat veel Amerikanen om de een of andere reden hun pick-up alleen maar gebruiken om de kinderen naar school te brengen zijn bepaalde functies, waaronder de trekhaak, niet meer standaard. Wat is dat nou? Jij hebt een trekhaak nodig! Gelukkig kan je ook in Nederland een trekhaak met Amerikaanse aansluiting bestellen. Wat wel handig is is dat het veel makkelijker is om achteraf een trekhaak op een Amerikaanse auto te zetten dan op een Europese auto.

Wat voor trekhaak moet ik kiezen?

Hoewel het makkelijker is om een trekhaak op jouw auto te zetten zijn er nog wel een paar dingen waar je op moet letten. Hoewel er maar een paar verschillende trekhaakaansluitingen zijn hebben de auto’s natuurlijk wel verschillende hoogtes, dus moet je voor een trekhaak kiezen die bij de hoogte van jouw auto past. Gelukkig zijn er niet zo veel verschillende USA trekhaken, dus het zal je niet zo veel moeite kosten om een juiste keuze te maken. Bovendien kunnen bijna al deze trekhaken gewoon de maximale 3500 kilo trekken, dus dat is ook iets waar je je geen zorgen om hoeft te maken.

Geniet van de extra functies

Hoewel je voor je pick-up natuurlijk geen trekhaak nodig had om spullen te kunnen vervoeren kan je nu wel echt zoveel meer meenemen. Je hoeft nu dus niet meer te heen en weren als je wat extra spullen nodig hebt. Je kan gewoon een aanhanger meenemen, en dan ben je eigenlijk al klaar. Ook kan je je pick-up nu gebruiken om een caravan mee te nemen. Want wees nou eerlijk: het is wel zonde van die extra sterke motor als je de auto vervolgens alleen voor werk gebruikt.